Information

Information

Hackefors hunddagis ligger ca 10 minuter från centrala Linköping, i närheten av Saab med goda kommunikationsmöjligheter. Vi har en ljus och rymlig hunddagislokal som är drygt 170 m2 stor och uppdelad  i  7 rum. Hundrummen är hemtrevligt inredda med soffor, fåtöljer och olika hundbäddar för att vara så likt en hemmamiljö som möjligt. Naturligtvis är våra lokaler fräscha, lättstädade och godkända av Länsstyrelsen.

Hunddagiset ligger i närhet till grönområde och skog.  Vi ligger i närheten  av  motionsspåret ”Åbysäcken”  där vi ges möjlighet att promenera i skogen.  Vi är det enda hunddagiset i Linköping som har tillgång till just skogsmiljö. En rasthage är anlagd intill hunddagiset och vi  ser  den som ett komplement  till promenaderna.

Idag tar vi 2 promenader / dag.  På förmiddagen tar vi en längre promenad då hundarna ges stimulans av alla intryck i skogen, och möjlighet att  utan stress kunna uträtta sina behov. På eftermiddagen är promenaden något kortare.

Hos oss skall hundarna trivas och må bra. Vi lägger därför ner mycket tid på att det skall kännas hemtrevligt och att alla skall trivas i sina grupper/hundrum. Lek och bus är självklart en del av dagisvardagen, men vi tycker att det är viktigt att hundarna ska lära sig koppla av tillsammans och därför är vår prioritet att det skall vara lugnt och tyst inne på dagiset.

Det som skiljer oss från mängden är våra fräscha lokaler, våra flexibla öppettider samt våra förmånliga tilläggtjänster hos våra samarbetspartners. Dagiset har möjlighet att låta tikarna vara åtskilda från övriga hundar i eget rum under löpningen. Vi tillämpar en prövo- och inskolningstid för att se om hunden fungerar på dagiset med hundgruppen. Skulle det inte fungera är det bäst att hitta en annan typ av hundpassning. Hos oss står hundens välmående i centrum, det finns hundar som inte alls passar att gå på hunddagis. Både hundägaren och dagiset har rätt att med omedelbar verkan säga upp avtalet under denna prövotid.

När du söker dagisplats hamnar du på vår intresselista. När en plats blir ledig tittar vi igenom listan och väljer den hund vi tror kommer att passa in i den aktuella gruppen. Vi tar endast emot heltider och kastrerade hanhundar.

Vi erbjuder kundparkering utanför lokalen så hämtning/lämning kan ske smidigt och snabbt.